Vragen over inschrijven en betalen

1. Hoe kan ik inschrijven voor KVW Zand-Wandelbos?

Inschrijven kan alléén maar digitaal, via deze website en dan de knop ‘Inschrijven’. De inschrijving is geopend vanaf 1 mei en sluit op 1 juli. Via de website kunt u een inschrijfformulier invullen. Let op! Voor elk kind dat u in wilt schrijven, moet u een nieuw inschrijfformulier invullen.

1. Mijn kind wil graag ingedeeld worden bij een vriendje. Hoe werkt dat?

Voor elk kind kunt u één voorkeur opgeven bij wie het kind ingedeeld wil worden, bijvoorbeeld een vriendje. Wij zullen hier zoveel mogelijk rekening mee houden bij het indelen van de groepen, als de kinderen tenminste ongeveer even oud zijn. Wij delen de groepen namelijk in op leeftijd. Het indelen van groepen blijft mensenwerk en dus kunnen er foutjes gemaakt worden. Mocht er een foutje gemaakt zijn, dan meldt u dit bij de groepsleiding. Er zal dan tijdens de kennismaking, waar nodig en mogelijk, gewisseld worden.

1. Hoe kan ik betalen?

Betalen kan alléén via iDEAL of via een derde partij bv Stg. Leergeld. Na de betaling van de inschrijving krijgt u binnen een kwartier een factuur.

1. Krijg ik nog een bevestiging van mijn betaling?

Nee, na uw betaling krijgt u geen bericht meer van ons. Door de betaling is de inschrijving definitief en verwachten wij uw kind op de eerste maandagochtend bij KVW Zand-Wandelbos.

1. Wat zijn de kosten voor het KVW?

De kosten voor KVW 2017 zijn gelijk aan de kosten van 2016.

Deelname voor 1 week kost € 30,- per kind.

Deelname voor 2 weken kost € 42,50 per kind.

Een T-shirt kost € 2,50 per kind.

Een foto-DVD kost € 6,-.

Een foto-USB kost € 10,-.

Als u tijdens KVW besluit een extra week in te schrijven, kan dit alleen als er nog plaats is. De kosten hiervoor zijn opnieuw € 32,50. (2,50 administratiekosten)

Vragen over betalen door een derde (gemeente, Stichting leergeld enz).

1. Hoe werkt het als Stichting Leergeld voor mijn kind betaalt?

Voor informatie hierover verwijzen wij u naar Stichting Leergeld. De betaling blijft uw eigen verantwoordelijkheid! Voor zover wij weten moet u een aanvraag voor vergoeding van de kosten doen. Als uw aanvraag is goedgekeurd, kunt u na inschrijving de factuur naar Stichting Leergeld sturen. Let op! Stichting Leergeld is tijdens de zomervakantie meestal gesloten. Uw kind kan alleen meedoen als er voor KVW betaald is. In dat geval moet u dus zelf voorschieten en krijgt u van ons een kwitantie die u na de vakantie bij Stichting Leergeld kunt indienen.

1. Wie regelt de betaling door Stichting Leergeld?

U bent zelf verantwoordelijk voor de betaling voor uw kind aan KVW Zand-Wandelbos. Om in aanmerking te komen voor betaling door Stichting Leergeld, moet u aan de voorwaarden van Stichting Leergeld voldoen. Voor meer informatie verwijzen we u dan ook naar Stichting Leergeld.

1. Betaalt Stichting Leergeld alle kosten?

Van voorgaande jaren weten we dat Stichting Leergeld wel de kosten van 1 of 2 weken deelname en een T-shirt betaalt, maar géén foto-DVD/USB. Als u een foto-DVD/USB wilt, moet u die dus zelf betalen.

Vragen over de eerste dag KVW

1. Waar moet ik mijn kind de eerste dag heen brengen?

We verzamelen elke dag op de parkeerplaats voor het SJB-gebouw aan de Beneluxlaan 76 in Tilburg. De parkeerplaats is afgezet en er staat een grote tent op. Dit kan dus niet missen! Op de hekken hangt de (alfabetische) lijst met de namen van alle kinderen. Achter de naam van uw kind staat het groepsnummer vermeld. Als de leiding naar buiten komt, houden ze een bord omhoog met het groepsnummer. U kunt uw kind bij de juiste groep melden.

1. Hoe laat begint en eindigt het KVW?

We verzamelen elke ochtend om 9.15 uur. De eerste dag zijn we om 17.00 uur weer terug.

1. Wat moet ik mijn kind allemaal meegeven voor de eerste dag?

Geeft u uw kind elke dag een rugzak mee met een lunchpakket en een afsluitbare beker. Bij wat minder weer ook een jas en/of een trui en bij mooi weer een petje en zonnebrand. We zitten vaak in het bos en we lopen elke dag naar het bos of de speeltuin. Goede schoenen zijn dus ook een must!

1. Bij wie kan ik terecht met vragen of bijvoorbeeld instructies over medicijnen van mijn kind?

Bij de leiding van de groep kunt u met al uw vragen en opmerkingen terecht. Als de leiding van de groep uw vraag niet kan beantwoorden, zullen ze u doorsturen naar de hoofdleiding.

Overige vragen

1. Wat gaan jullie elke dag doen?

Het programma staat in grote lijnen in het informatieboekje. Dit boekje krijgt u digitaal toegestuurd bij de inschrijving en u kunt het ook downloaden van de website. Op de eerste maandag krijgt uw kind ook een informatiebriefje mee met de allerlaatste informatie. We plaatsten elke dag ook een kort berichtje op onze Facebookpagina: www.facebook.com/KVWZandWandelbos

1. Wanneer gaan jullie met de bus weg?

We gaan elke week minimaal 1 keer met de bus op pad. De precieze dagen staan vermeld op het informatiebriefje dat uw kind elke maandag mee krijgt.

1. Mijn vraag staat er niet bij!

We hebben geprobeerd zoveel mogelijk vragen te beantwoorden. Heeft u toch nog een vraag, kijk dan op onze website of in het informatieboekje (te downloaden op de website) of neem contact op met ons op.

1. Kan ik nog iets voor het KVW betekenen?

Het KVW wordt elk jaar mogelijk gemaakt door ruim 65 vrijwilligers. Alle vrijwilligers zijn aan het eind van KVW uiteraard erg blij met een bedankje!

Het KVW is ook altijd op zoek naar:

– (onder)broeken tot maat 128, omdat kleine kinderen soms wel eens ‘ongelukjes’ hebben.

– Ouders met een auto met trekhaak, om met een aanhanger het materiaal te vervoeren aan het begin en einde van de dag

– Ouders die een aantal dagen onze sjaaltjes en handdoeken willen wassen.

– Knutselmateriaal

– Versnaperingen (± 350 stuks)…

En andere mogelijke vormen van (financiële) sponsoring.