Per kind zijn de kosten € 37,50

bij Na-inschrijving/Wachtlijst dan zijn de kosten € 42,50

Ook kun je een T-shirt bestellen.

Speciale regeling voor mensen met een laag inkomen

We proberen de kosten voor deelname zo laag mogelijk te houden, want we willen graag dat alle kinderen mee kunnen doen. Voor sommige ouders zijn de kosten toch nog te hoog, vooral als er meerdere kinderen zijn. U kunt dan bijvoorbeeld een beroep doen op Stichting Leergeld.

Stichting Leergeld (www.leergeld.nl/locaties/tilburg)
De stichting helpt schoolgaande kinderen uit gezinnen met een laag inkomen om mee te doen aan activiteiten op en rond de school.

Neem voor meer informatie contact op met Stichting Leergeld Tilburg via nummer (013) 580 12 11 (maandag t/m donderdag tussen 9.00 en 12.00 uur).

E-mail: info@leergeldtilburg.nl

Let op: Stichting Leergeld vergoedt ook een T-shirt. U moet er zelf voor zorgen dat de bevestiging en tevens factuur van uw inschrijving naar Stichting Leergeld gaat. Onze regel is: niet betaald is geen deelname.