T-Shirt en Foto’s

T-shirt

Als we onze sponsoring rond krijgen zal ook dit jaar (2021) weer elk kind gratis een kwalitatief hoogwaardig shirt met leuke KVW opdruk en kleuren van 2021! Tijdens de inschrijving hoor je hier meer over.

Kinderen krijgen hun T-shirt op de eerste dag dat ze meedoen aan het KVW. Op de busdagen is het dragen van een KVW-shirt aan te raden/verplicht. We hebben ook nog shirts te koop van voorgaande jaren. Die kosten zelfs nog minder!

Natuurlijk willen we nu alvast de maten weten. Dit kunt u invullen op het inschrijfformulier. In principe leveren we alleen kindermaten, maar we kunnen natuurlijk elke maat leveren, dus ook volwassen maten.

De maten zijn 5-6jr (116/XS), 7-8jr (128/S), 9-11jr (140/M), 12-14jr (152-164/L-XL).

Foto’s

In 2019 zijn we gestart met het digitaal aanbieden van al onze filmpjes en foto’s. Dit bleek een grandioos succes, je kunt deze foto’s printen of downloaden in origineel formaat. Voor de toegang tot dit fotoalbum vragen wij per gezin 1€. Zo kunnen wij het kostendekkend maken.

Als je toegang tot dit album wil, kun je dat aangeven op het inschrijfformulier.

Wij maken foto’s van iedereen binnen het KVW, dus zowel van groepjes kinderen als van overzichtsfoto’s. De foto’s zijn dus niet gecategoriseerd per kind.