T-Shirt en Foto’s

T-shirt

Dit jaar (2023) krijgt elk kind gratis een kwalitatief hoogwaardig shirt met leuke KVW opdruk en kleuren van dat jaar! Tijdens de inschrijving kun je de juiste maat kiezen.

Kinderen krijgen hun T-shirt op de eerste dag dat ze meedoen aan het KVW. Op de busdagen is het dragen van een KVW-shirt verplicht. We hebben ook nog shirts van voorgaande jaren, deze kunt u van ons overnemen voor een klein bedrag.

Natuurlijk moeten we nu de maten weten omdat levertijden enorm opgelopen zijn. Dit kunt u invullen op het inschrijfformulier. In principe leveren we alleen kindermaten.

De maten zijn 5-6jr (116/XS), 7-8jr (128/S), 9-11jr (140/M), 12-14jr (152-164/L-XL).

Foto’s

Sinds 2019 zijn we gestart met het digitaal aanbieden van al onze filmpjes en foto’s. Dit bleek een grandioos succes, je kunt deze foto’s printen of downloaden in origineel formaat. Voor de toegang tot dit online fotoalbum vragen wij per gezin 1€. Zo kunnen wij het kostendekkend maken.

Als je toegang tot dit album wil, kun je dat aangeven op het inschrijfformulier.

Wij maken foto’s van iedereen binnen het KVW, dus zowel van groepjes kinderen als van overzichtsfoto’s. De foto’s zijn dus niet gecategoriseerd per kind.