T-Shirt en Foto’s

T-shirt

Dit jaar (2024) krijgt elk kind gratis een kwalitatief hoogwaardig shirt met leuke KVW opdruk en kleuren van dat jaar! Tijdens de inschrijving kun je de juiste maat kiezen.

Kinderen krijgen hun T-shirt op de eerste dag dat ze meedoen aan het KVW. Op de busdagen is het dragen van een KVW-shirt verplicht. We hebben ook nog shirts van voorgaande jaren, deze kunt u van ons overnemen voor een klein bedrag.

Natuurlijk moeten we nu de maten weten omdat levertijden enorm opgelopen zijn. Dit kunt u invullen op het inschrijfformulier. In principe leveren we alleen kindermaten.

De maten zijn 5-6jr (116/XS), 7-8jr (128/S), 9-11jr (140/M), 12-14jr (152-164/L-XL).

Foto’s

We bieden onze foto’s tijdens de dagen alleen nog maar digitaal aan. Je kunt deze foto’s printen of downloaden in origineel formaat. Ze zijn niet per groep of kind gesorteerd maar per dag. Gemiddeld maken we 200/300 fotos per dag. Voor de toegang tot dit online fotoalbum vragen wij per gezin 1€. Zo kunnen wij het kostendekkend maken.

Als je toegang tot dit album wil, kun je dat aangeven op het inschrijfformulier.

Wij maken foto’s van iedereen binnen het KVW, dus zowel van groepjes kinderen als van overzichtsfoto’s. De foto’s zijn dus niet gecategoriseerd per kind.