Over ons

KinderVakantieWerk (KVW) Zand-Wandelbos, de Reit en Zorgvlied is een Tilburgse vrijwilligersorganisatie. We bestaan in 2020 al 61 jaar!

Activiteiten voor kinderen op de basisschool

Aan het einde van de zomervakantie organiseren wij een week lang activiteiten. Bijvoorbeeld: grote groepsspelen, spelletjes, sporten, busdagen en toneel. Elk jaar hebben we een ander thema.

Hier vind je voorbeelden van programma-onderdelen en thema’s.

Voor wie?

Alle kinderen die in het schooljaar 2019/2020 op de basisschool zaten mogen meedoen.

Wanneer?

Dit jaar is het Kindervakantiewerk van 16 augustus – 21 augustus. Op zondag 16 augustus is de kennismakingsmiddag! KVW is elke dag van ’s morgens kwart over negen tot ’s middags vijf uur. Behalve op busdagen, dan zijn we wat later thuis.

Wat kost het?

Per kind zijn de kosten € 37,50.

Meer informatie over de kosten.

Vrijwilligersorganisatie

Bij KVW Zand-Wandelbos werken alleen maar vrijwilligers. We worden dus niet betaald, we doen mee omdat we dat leuk vinden. Uw kind is bij ons in goede handen.