Over ons

KinderVakantieWerk (KVW) Zand-Wandelbos, de Reit en Zorgvlied is een Tilburgse vrijwilligersorganisatie. We bestaan in 2019 al 60 jaar!

Activiteiten voor kinderen op de basisschool

Aan het einde van de zomervakantie organiseren wij een week lang activiteiten. Bijvoorbeeld: grote groepsspelen, spelletjes, sporten, busdagen en toneel. Elk jaar hebben we een ander thema.

Hier vind je voorbeelden van programma-onderdelen en thema’s.

Voor wie?

Alle kinderen die in het schooljaar 2018/2019 op de basisschool zaten mogen meedoen.

Wanneer?

Dit jaar is het Kindervakantiewerk van 12 augustus – 17 augustus. Je kunt ook al gezellig op zondag 11 augustus langskomen op de kennismakingsmiddag! KVW is elke dag van ’s morgens kwart over negen tot ’s middags vijf uur. Behalve op busdagen, dan zijn we wat later thuis.

Wat kost het?

Per kind zijn de kosten € 32,50.

Meer informatie over de kosten.

Vrijwilligersorganisatie

Bij KVW Zand-Wandelbos werken alleen maar vrijwilligers. We worden dus niet betaald, we doen mee omdat we dat leuk vinden. Uw kind is bij ons in goede handen.