Inschrijven

Per wanneer?

Inschrijven kan vanaf 1 mei!

U kunt na 1 mei direct naar het inschrijfformulier. Direct na het inschrijven krijgt u automatisch een bevestiging toegestuurd met een inschrijfnummer. Vermeld dit nummer alstublieft als betalingskenmerk.

Op deze pagina vindt u meer informatie over de kosten, en sommige dingen die u in het formulier in kunt vullen.

Wat kost het?

Per kind zijn de kosten € 44,00 (dit is inclusief een KVW T-shirt)

Meer informatie over de kosten.

Ook kunt u een T-shirt bestellen.

Ingedeeld worden bij…

Voor elk kind kunt u één ander kind opgeven bij wie uw kind bij voorkeur ingedeeld wil worden, bijvoorbeeld een klasgenoot of een vriendje of vriendinnetje. Wij zullen hier zoveel mogelijk rekening mee houden bij het indelen van de groepen. Dan moeten de kinderen wel ongeveer even oud zijn. Wij delen de groepen namelijk in op leeftijd. Wij hebben niet dezelfde groepsindeling die ze op school gewend zijn.

Het indelen van groepen blijft mensenwerk en dus kunnen er foutjes gemaakt worden. Mocht er een fout gemaakt zijn, dan meldt u dit bij de groepsleiding. Er zal dan tijdens de kennismaking, waar nodig, gewisseld worden. Als u op de kennismakingszondag al langskomt, kunnen wij u hier mee helpen.

Bijzonderheden & medicatie

Vul hier eventuele bijzonderheden of medicatie in van elk kind dat ingeschreven wordt. Bijzonderheden zijn bijvoorbeeld aandoeningen zoals ADHD, astma, allergieën of autisme, maar ook dieetwensen zoals halal, geen gluten of geen melk.

Als uw kind medicijnen gebruikt, kunt u die elke dag aan de leiding geven, als het nodig is met instructies. De leiding zorgt er dan voor dat uw kind zijn of haar medicatie krijgt toegediend.

Na het inschrijven

Na de inschrijving krijgt u geen bericht meer van ons. De inschrijving is pas definitief nadat wij het geld binnen hebben. U krijgt geen betalingsbevestiging. Zodra de betaling gedaan is, is uw kind ingeschreven.

De kinderen die zijn ingeschreven en waarvoor is betaald worden ingedeeld in leeftijdsgroepen. Op dit moment heeft het KVW voldoende vrijwilligers om 250 kinderen mee te laten doen. Worden er meer kinderen ingeschreven, dan komt er een wachtlijst.

Kind op de wachtlijst

Als u te horen krijgt dat uw kind op een wachtlijst komt te staan, kunt u 2 dingen doen:

  1. wachten totdat wij u eventueel bellen dat uw kind mee kan doen.
  2. u kunt een leiding aandragen zodat uw kind én nog 6 andere kinderen van de wachtlijst af kunnen.