Programma en Thema

Elke dag doen we iets anders, we gaan met z’n allen ergens heen om iets te doen, bijvoorbeeld:

‘Ik vond de uitjes met de bus erg leuk (zeker als mama dan stond te zwaaien naar de bus) maar ook het zingen onderweg naar het Wandelbos, het decor op het plein, de leuke spellen in het bos en de kusjeskring tijdens de feestmiddag!’ – Suzan (deed 8 jaar mee als kind en doet nu al 13 jaar mee als leiding)


We werken nog hard aan het programma van dit jaar, dus daar kunnen we nog niet zoveel over zeggen. Maar dit was het programma van een voorgaand jaar:

Elk jaar hebben we een ander thema. Twee weken lang doe je mee aan een verhaal. Het thema zie je terug in de dagelijkse toneelstukjes, maar ook de spelen zijn aangepast aan het thema.


‘Ik vond vooral het toneel leuk. En dat alles aangekleed was in het thema. Als kleine jongen die graag naar films keek sprak mij dat heel erg aan.’ – Thom (deed 5 jaar mee als kind, doet nu al 7 jaar mee als leiding en schreef een paar keer de tekst voor het toneel)


In de afgelopen jaren hadden we bijvoorbeeld de volgende thema’s:

We verklappen nog niet wat dit jaar het thema is; wel dat iedereen weer een leuke tijd had…, of gaat hebben… Wij zijn al in de war, maar misschien kun jij het al wel raden?