Inschrijven KVW 2018 mogelijk tot 9 juli

Beste ouders en/of verzorgers,
Heb je je kind(eren) al ingeschreven, dan kun je deze e-mail negeren. Maar het kan ook zomaar zijn dat je je kind vergeten bent in te schrijven, je nog een aanvraag hebt lopen bij stg. Leergeld of dat de kids er nog even over wilde nadenken. Realiseer je dan wel dat de inschrijving maar tot 8 juli open blijft, denk niet te lang na!!
Na 8 juli is inschrijven alleen nog maar mogelijk op onze wachtlijst. Er wordt dan contact opgenomen als er nog plek is om je kind(eren) mee te laten doen. T-shirts zijn dan niet meer te bestellen.
Inschrijven kan via onze website. Dit jaar is het KVW van 6 t/m 17 augustus (week 32 & 33). Inschrijven kan voor één of twee weken en je dient gelijk te betalen via iDEAL of per factuur als Stg. leergeld het bedrag vergoedt. Op onze vernieuwde website www.kvwzandwandelbos.nl vind je alle informatie over dit jaar. Ook zijn de dagelijkse updates weer te vinden op onze facebook-pagina: Facebook.com/KVWzandwandelbos zo blijf je op de hoogte van alle dingen die wij tijdens de twee weken en door het jaar heen ondernemen.
Meer weten? kijk op onze veel gestelde vragen pagina op de website
Met vriendelijke groeten,
het bestuur van KVW Zand-Wandelbos