Inschrijving start 1 mei!

Inschrijving K.V.W. voor avonturierders start op 1 mei

Beste ouders en/of verzorgers,
 
Je kind(eren) heeft/hebben ooit meegedaan met ons Kindervakantiewerk (KVW). Je weet het vast nog wel, die verhalen van de busdag, de grote bosspelen, die fantastische feestmiddag of een van de vele spellen door de wijk. Misschien heb je ook nog wel knutselwerkjes liggen of een fotoherinnering van vorig jaar. Zoals elk jaar hebben we weer een fantastisch programma vol met allerlei geweldige activiteiten, zoals bosspellen en een busdag. We werken met een thema: een verhaal dat de hele week doorloopt en waarin het kind ook meehelpt. 
En dat alles voor maar € 40,- per kind. Ieder kind krijgt er dit jaar een gratis KVW-shirt bij. Schrijf je dus na 1 mei gauw in! 
Voor de overnachting voor de oudsten (11 en 12-jarigen) zijn de kosten: € 5,-
 
Dit jaar is het KVW van 28 augustus t/m 2 september (week 35). Dit jaar starten we weer met de kennismakingsmiddag: op zondag 28 augustus kunnen ouders en kinderen vanaf 14.00u kennis maken met de leiding en zal de groepsindeling bekend gemaakt worden. 
 
Vanaf 1 mei kun je weer inschrijven via onze website. (link naar het formulier
 
of volg ons Instagram account via Kindervakantiewerk Zand-Wandelbos (@kvw_zandwandelbos)
 
Huishoudens met een kleine portemonnee verwijzen wij graag naar Stichting Leergeld. Neem voor meer informatie contact op met Stichting Leergeld Tilburg. Tel nr. (013) 580 12 11 (di-do, 9-12 uur) of per e-mail: info@leergeldtilburg.nl
 
Met vriendelijke groeten,
 
Alle vrijwilligers van KVW Zand-Wandelbos