Informatie kennismakingszondag 29/8/2021

Meest recente communicatie richting ouders van deelnemende kinderen:

“Beste ouders/verzorgers,

Wat ontzettend leuk dat uw kind dit jaar (weer) meedoet met Kindervakantiewerk Zand-Wandelbos! We kijken er erg naar uit om er dit jaar weer een fantastische week van te maken!Twee jaar geleden zijn we begonnen met een kennismakingszondag. Dit jaar willen we dat weer doen. Op zondag 29 augustus (@Beneluxlaan 76 en omgeving) zijn u en uw kind(eren) welkom om kennis te maken met de groep en de leiding van uw kind. Dit jaar is het extra handig om zeker te komen, omdat we onder andere het wegbrengen en ophalen van uw kind moeten stroomlijnen vanwege de coronamaatregelen.

De vorige keer hadden we hapjes, drankjes en activiteiten. Helaas kan dit niet met de beperkingen de overheid en dus ook de vergunning ons oplegt. Het vindt wel plaats op onze thuisbasis:en iedere groep ontmoet elkaar op een aparte plek. Jullie kunnen dan alvast kennismaken, zien bij wie je in de groep zit, welke leiding je hebt etc. Bovendien laten we meteen zien waar de kinderen elke ochtend verwacht worden en hoe we dat precies gaan organiseren met de op dat moment geldende maatregelen. Daarnaast is er voldoende tijd om alle nodige informatie te geven over andere beslissingen die we gemaakt hebben om er een leuke en veilige week van te maken. Er is meer dan voldoende ruimte voor al uw vragen en opmerkingen op die dag.

Op deze manier zijn we er allemaal helemaal klaar voor om op maandag op de geplande tijd te vertrekken en zo veel mogelijk uit deze week te kunnen halen!Hoe die zondag logistiek precies geregeld zal worden, hangt af van meerdere factoren. U krijgt tijdig bericht van ons hoe we dat gaan organiseren op dat moment. Voor nu, noteer 29 augustus 15:30 – 16:30 uur aan de Beneluxlaan 76 en omgeving alvast in uw agenda.

Tot dan!
Vriendelijke groeten,

Stuurgroep KVW Zand-Wandelbos”