overnachting voor de oudste kinderen (11/12 jaar)

Beste ouders/verzorgers, Je krijg deze mail omdat je je kind(eren) hebt ingeschreven voor ons KVW in 2019. Ook dit jaar organiseert KVW Zand-Wandelbos weer de jaarlijkse overnachting voor de oudste kinderen (11/12 jaar). In de nacht van dinsdag 13 op woensdag 14 augustus zullen de kinderen dan niet thuis slapen, maar op een andere locatie. Dit jaar is de keuze gevallen op de scouting in Riel. (Vervoer richting deze locatie wordt zeer waarschijnlijk verzorgd door ons; nadere specificaties volgen nog.) 

De overnachting vormt al jaren een leuk uitje voor de grootste kinderen. We zullen diverse spellen doen, een griezeltocht lopen en gezellig rondhangen met de andere kinderen en leiding. De volgende ochtend zorgen we uiteraard voor een stevig ontbijt, vervoer terug naar Tilburg en daarop volgt nog een heuse KVW-lunch.  

Wilt u uw kind hiervoor opgeven, dan zijn er wel wat extra kosten aan verbonden, in verband met het huren van de locatie en al het lekkers dat we in huis halen. De kosten hebben we dit jaar berekend op €6.- per kind; deze kunt u voldoen tijdens KVW.  Opgeven kan tot 15 juli. Stuur een mail naar info@kvwzandwandelbos.nl en vermeld de volgende gegevens:
– Inschrijfnummer
– Naam
– Geboortedatum