Schrijf je kind(eren) tot 1 juli in

Heb je je kind(eren) al ingeschreven, dan kun je deze e-mail negeren. Maar het kan ook zomaar zijn dat je je kind vergeten bent in te schrijven, je nog een aanvraag hebt lopen bij stg. Leergeld of dat de kids er nog even over wilde nadenken. Realiseer je dan wel dat de inschrijving maar tot 1 juli open blijft, denk niet te lang na!! 

Na 1 juli is inschrijven alleen nog maar mogelijk op onze wachtlijst. Er wordt dan contact opgenomen als er nog plek is om je kind(eren) mee te laten doen. T-shirts zijn dan niet meer te bestellen. 

Inschrijven via onze website. (link naar het formulier) Wacht dit jaar niet te lang. Het aantal plaatsen is namelijk beperkt! Want welk kind wil er nu niet samen met ons dit jubileum vieren? Vergeet niet de juiste maat voor het KVW kinder t-shirt door te geven, want ook dit jaar worden de T-shirts gesponsord dus is er een gratis shirt voor alle kinderen! 

Dit jaar is het KVW van 11 t/m 16 augustus (week 33). Op zondag de 11e is er een feestelijke middag voor ouders en kinderen. Deze middag gebruiken we voor alle vragen en omvast kennis te maken met KVW en onze leiding. Lees er meer over op onze website www.kvwzandwandelbos.nl. Ook zijn de dagelijkse updates weer te vinden op onze facebook-pagina: Facebook.com/KVWzandwandelbos Zo blijf je op de hoogte van alle dingen die wij tijdens de twee weken en door het jaar heen ondernemen. 

Meer weten? kijk op onze veel gestelde vragen pagina op de website